Despre noi OLD

Import si comert. Importam si distribuim acoperitoare de pardoseli tip mocheta si materiale vinilice – covor PVC si linoleum pentru pardoseli profesionale, in role si in dale precum si materiale textile pentru jaluzele si sisteme de actionare aferente.

Distributie si montaj. Distribuim, instalam si punem in opera la nivel inalt calitativ, suprafete de pardoseli acoperite cu mocheta profesionala, in dale si personalizata, covor PVC special precum si pardoseli tehnice suprainaltate.

Semiproductie. DHN asambleaza si instaleaza sisteme de tamplarie din PVC si aluminiu precum si jaluzele verticale / orizontale, rulouri interioare textile si rulouri exterioare din aluminiu.

Toate aceste produse sunt agrementate UE si certificate de noi prin fise tehnice ale producatorilor si declaratii de conformitate. Detinem ISO 9001 pentru asamblare si montaj. Dispunem de echipe specializate pentru punere in opera simpla sau complexa, asigurand mentenanta post-garantie cat si alte servicii complementare.

Promotii. Comercializam din stoc promotii de materiale de cea mai buna calitate si le afisam pe masura ce apare oportunitatea, pe site-urile noastre specializate.

Istoric. Decembrie 1999 – import si distribuitie de mocheta si linoleum-PVC (Tarkett); martie 2000 – montaj pardoseli PVC sudate; iunie 2002 – import si distributie de mocheta dale; martie 2009 – import si instalare de pardoseli tehnice suprainaltate; ianuarie 2001 producatori si montatori de jaluzele textile, rulouri interioare textile si rulouri exterioare din aluminiu. Incepand cu 2004, producem si montam sisteme de usi, ferestre si compartimentari interioare.

Misiune declarata. Evolutia continua a calitatii pentru oferta de materiale (acoperitoare de pardoseli, sisteme de tamplarie si sisteme de umbrire), cat si a calitatii serviciilor de punere in opera a acestora. Respect, operativitate si informare dedicata pentru gasirea solutiilor tehnico – economice si de design optime.